Algemene gegevens

 
1 werknemers
Actief sinds 1993
Emmen
Lokaal welzijnswerk
"Werkvereniging Emmermeer" (inclusief de werkgebieden van de buurtverenigingen 't Apppeltje, Boschoord en De Ark) staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 40048671. De informatie die je hier vindt over "Werkvereniging Emmermeer" (inclusief de werkgebieden van de buurtverenigingen 't Apppeltje, Boschoord en De Ark) komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK. Indien je contact wilt opnemen met "Werkvereniging Emmermeer" (inclusief de werkgebieden van de buurtverenigingen 't Apppeltje, Boschoord en De Ark) kun je het telefoonnummer 0591 630434 gebruiken of een brief versturen naar het adres Roessinghstraat 9 met postcode 7815 JS in Emmen. Van dit bedrijf en andere bedrijven in de Dienstverlening, zijn financiële gegevens bekend. Wil je deze inzien? Bekijk hier de mogelijkheden
Verder lezen

Roessinghstraat 9
7815 JS, Emmen

0591 630434

vCard
Koop het volledige financiële rapport. Koop rapport

Deel jouw mening over dit bedrijf

Financiële informatie

Benieuwd naar de financiële reputatie van "Werkvereniging Emmermeer" (inclusief de werkgebieden van de buurtverenigingen 't Apppeltje, Boschoord en De Ark)?

  • Bespaar op uittreksels en jaarrekeningen
  • Tot welk bedrag kun je veilig zaken doen
  • Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

Gebruiksvriendelijk en het scherpst geprijsd

Grootste database van Nederland!

Omzet en kosten

Login of koop het volledige rapport en check hiermee de uitgebreide financiële gegevens.

Streetview & Google Maps

Waar kun je "Werkvereniging Emmermeer" (inclusief de werkgebieden van de buurtverenigingen 't Apppeltje, Boschoord en De Ark) vinden?

Laatste update & claimed-status

Laatste update: 10 februari 2019