Algemene gegevens

 
1 werknemers
Actief sinds 2019
Oss
Overige belangenbehartiging n.e.g.
Vereniging van Eigenaars Gebouw "Jan van Schaffelaarstraat 18 en Raadhuisplein 13, 15 en 17 te Barneveld" staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 74853961. De informatie die je hier vindt over Vereniging van Eigenaars Gebouw "Jan van Schaffelaarstraat 18 en Raadhuisplein 13, 15 en 17 te Barneveld" komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK. Indien je contact wilt opnemen met Vereniging van Eigenaars Gebouw "Jan van Schaffelaarstraat 18 en Raadhuisplein 13, 15 en 17 te Barneveld" kun je het telefoonnummer gebruiken of een brief versturen naar het adres Wrijfschaalpad 2 met postcode 5347 HX in Oss. Van dit bedrijf en andere bedrijven in de Overheid/semi-overheid, zijn financiële gegevens bekend. Koop een volledig rapport voor alle inzichten.
Verder lezen

Wrijfschaalpad 2
5347 HX, Oss

vCard
Koop het volledige financiële rapport. Koop rapport

Deel jouw mening over dit bedrijf

Financiële informatie

Benieuwd naar de financiële reputatie van Vereniging van Eigenaars Gebouw "Jan van Schaffelaarstraat 18 en Raadhuisplein 13, 15 en 17 te Barneveld"?

  • Bespaar op uittreksels en jaarrekeningen
  • Tot welk bedrag kun je veilig zaken doen
  • Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

Gebruiksvriendelijk en het scherpst geprijsd

Grootste database van Nederland!

Omzet en kosten

Login of koop het volledige rapport en check hiermee de uitgebreide financiële gegevens.

Streetview & Google Maps

Waar kun je Vereniging van Eigenaars Gebouw "Jan van Schaffelaarstraat 18 en Raadhuisplein 13, 15 en 17 te Barneveld" vinden?

Laatste update & claimed-status

Laatste update: 7 april 2020