Over GraydonGo

GraydonGo maakt financiële bedrijfsinformatie toegankelijk! 

OpenCompanies B.V. handelt onder de naam GraydonGo en is zustermaatschappij van Graydon Nederland B.V.. Op GraydonGo maken wij bedrijfsinformatie toegankelijk voor iedereen die af en toe een check wil doen. Tot nu toe was deze informatie alleen beschikbaar voor grote bedrijven.

Dankzij Graydon, autoriteit op het gebied van kredietwaardigheidsinzichten, bieden wij de mogelijkheid om uitgebreide kredietinzichten overzichtelijk in te zien en te downloaden. Dit geeft kleinere ondernemingen de mogelijkheid om voordelig gebruik te maken van grootschalige inzichten. En het geeft finance professionals de mogelijkheid om overzichtelijk KvK-documenten te downloaden voor uitgebreide klant- en opdrachtacceptatie.

GraydonGo (voorheen OpenCompanies) heeft een aantal voorwaarden: kwalitatief hoogwaardige inzichten toegankelijk maken voor alle bedrijven. Krijg snel inzicht en direct afrekenen volledig online.

We zijn hier volop mee aan de slag gegaan en werken hier elke dag hard aan. Met veel input van gebruikers, inmiddels al duizenden, streven we naar meer transparantie van bedrijven zodat er met meer zekerheid zaken gedaan kan worden.

Onze uitgangspunten op een rij:

Gebruiksvriendelijk

Middels een intuïtief platform zorgen wij ervoor dat je altijd eenvoudig online toegang hebt tot algemene- en kredietinformatie en documentatie. Via je PC, laptop, mobiel of tablet. Direct afrekenen, direct weten waar je aan toe ben en direct het inzicht ontvangen.

Betaalbaar

Zelfstandigen en ondernemers willen onze inzichten, maar niet tegen iedere prijs. Een los rapport is nu zeer toegankelijk. Voor €49,- heeft u al een officieel Graydon rapport en u zit verder nergens aan vast.

Betrouwbare en actuele data

We streven naar een zo compleet en kwalitatief mogelijke dienstverlening. De belangrijkste bronnen zijn de KvK, miljoenen betaalervaringen en gerechtelijke faillissementsuitspraken. Onze data wordt dagelijks geverifieerd en geanalyseerd door Graydon, autoriteit in financiële bedrijfsinformatie en tevens het moederbedrijf van GraydonGo.

Oprechtheid en gedrevenheid

Minstens net zo belangrijk is hoe we de zaken aanpakken en vanuit welke overtuiging we dit doen. Met een klein team en een sterke gemene deler om continue te blijven leren, zijn we met deze dienst gestart. Met een mooi doel: het aantal ervaringen rondom wanbetalingen onder kleinere ondernemers te voorkomen en financiele experts een passende oplossing te bieden voor standaard klant- en opdrachtacceptatie. Dit doen we vanuit nieuwsgierigheid, gedrevenheid en wens tot transparantie.

Hopelijk leidt dit tot veel mooie gebruikerservaringen. We horen het graag. De goede dingen, maar zeker ook de verbeterpunten. Laat het ons weten via onderstaande contact informatie.

Vragen, klachten of contactmogelijkheden:

OpenCompanies B.V. handelend onder de naam GraydonGo
Hullenbergweg 270
1101 BV   Amsterdam Zuid-Oost

KvK nummer: 33294322
BTW nummer: NL.0093.40.317.B.01

Rekeninggegevens: NL02ABNA0405265263 t.n.v. GraydonGo  

Meer informatie? 

Bekijk onze veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze afgegeven scores en kredietadviezen? Bel 020-567 9501

Overige vragen: [email protected]