Algemene gegevens

 
1 werknemers
Actief sinds 1993
Assen
Overige belangenbehartiging n.e.g.
Afdeling Assen van het Koninklijk Verbond van Ondernemers in het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 40048724. De informatie die je hier vindt over Afdeling Assen van het Koninklijk Verbond van Ondernemers in het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK. Indien je contact wilt opnemen met Afdeling Assen van het Koninklijk Verbond van Ondernemers in het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland kun je het telefoonnummer 0592 301157 gebruiken of een brief versturen naar het adres Hertenkamp 10 met postcode 9401 HL in Assen. Van dit bedrijf en andere bedrijven in de Overheid/semi-overheid, zijn financiële gegevens bekend. Koop een volledig rapport voor alle inzichten.
Verder lezen

Hertenkamp 10
9401 HL, Assen

0592 301157

vCard
Koop het volledige financiële rapport. Koop rapport

Deel jouw mening over dit bedrijf

Financiële informatie

Benieuwd naar de financiële reputatie van Afdeling Assen van het Koninklijk Verbond van Ondernemers in het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland?

  • Bespaar op uittreksels en jaarrekeningen
  • Tot welk bedrag kun je veilig zaken doen
  • Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

Gebruiksvriendelijk en het scherpst geprijsd

Grootste database van Nederland!

Omzet en kosten

Login of koop het volledige rapport en check hiermee de uitgebreide financiële gegevens.

Streetview & Google Maps

Waar kun je Afdeling Assen van het Koninklijk Verbond van Ondernemers in het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland vinden?

Laatste update & claimed-status

Laatste update: 21 november 2017