Algemene gegevens

 
1 werknemers
Actief sinds 1993
Emmen
Overige belangenbehartiging n.e.g.
Afdeling Emmen en Omstreken van Het Koninklijk Verbond van Ondernemers In Het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland staat bij de Kamer van Koophandel geregistreerd met het KVK nummer 40048713. De informatie die je hier vindt over Afdeling Emmen en Omstreken van Het Koninklijk Verbond van Ondernemers In Het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK. Indien je contact wilt opnemen met Afdeling Emmen en Omstreken van Het Koninklijk Verbond van Ondernemers In Het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland kun je het telefoonnummer gebruiken of een brief versturen naar het adres Jonkershof 26 met postcode 7822 GD in Emmen. Van dit bedrijf en andere bedrijven in de Overheid/semi-overheid, zijn financiële gegevens bekend. Koop een volledig rapport voor alle inzichten.
Verder lezen

Jonkershof 26
7822 GD, Emmen

vCard
Koop het volledige financiële rapport. Koop rapport

Deel jouw mening over dit bedrijf

Financiële informatie

Benieuwd naar de financiële reputatie van Afdeling Emmen en Omstreken van Het Koninklijk Verbond van Ondernemers In Het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland?

  • Bespaar op uittreksels en jaarrekeningen
  • Tot welk bedrag kun je veilig zaken doen
  • Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

Gebruiksvriendelijk en het scherpst geprijsd

Grootste database van Nederland!

Omzet en kosten

Login of koop het volledige rapport en check hiermee de uitgebreide financiële gegevens.

Streetview & Google Maps

Waar kun je Afdeling Emmen en Omstreken van Het Koninklijk Verbond van Ondernemers In Het Horeca- en Aanverwante Bedrijf Horeca Nederland vinden?

Laatste update & claimed-status

Laatste update: 5 juli 2019